Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, август 21, 2019

Стривам 2-3 таблетки и ги смесвам с шампоана. Така се отървах от пърхота, а косата ми се сгъсти и стана лъскава:

август12/ 2019

Мечтаете си да имате буйна и лъскава грива ? Изпробвали сте всички скъпи шампоани и средства за подхранване, но без ефект? Тогава не трябва да подминавате този съвет!

Грижата за косата не е лесна задача. Има толкова много продукти, които можете да си купите, но има няколко продукта, които вече имате в дома си и които могат да ви помогнат да подхраните и съживите косата си.

Всичко, от което се нуждаете, е най-обикновен парацетамол !

Парацетамолът е едно от най-разпространените болкоуспокояващи и антисептични средства. Много хора го вземат, когато имат главоболие, инфекция или грип.

 Други го носят в чантата си за всеки случай, но освен болкоуспокояващи, хапчетата са чудесни и за косата ви, и могат да помогнат на мнозина, ако косата им се е увредила от дългото боядисване.

руса коса

Парацетамолът е чудесен и за хора, които имат пърхот.

Как се използва?

Поставете две таблетки парацетамол в шампоана и разтръскайте интензивно флакона, докато хапчетата се разтворят напълно. За по-бързо може предварително да стриете таблетките

Нанесете шампоана върху главата си, оставете за няколко минути, измийте косата с топла вода. Изсушете косата и ще видите, че пърхотът е изчезнал!

парацетамол в шампоана

Косата е променила цвета си?

Ако имате проблем с цвета на косата, който се е променил поради ежедневното плуване и слънчевите бани, просто разтворете 8 таблетки парацетамол в чаша вода, след това масажирайте главата и измийте след 10 минути.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...