Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, октомври 16, 2019

След инфекция на гърлото-23-годишна майка през сълзи- Кракът на бебето ми остана в ръката, държи се на косъм!

август13/ 2019

Майка разказа как бебето й загубило всичките си крайници, след като инфекция в гърлото се превърнала в смъртоносен сепсис.

23-годишната Абигейл Уордл, притеснена за сина си Оливър Айсторп, когато забелязва, че „меката точка“ в задната част на главата му е потънала. 

На следващия ден, на 17 март, медиците поставят вече 11-месечното бебе в индуцирана медицина кома, след като откриват, че има сепсис.

На мис Уорд от Клиърторп, Линкълншър ѝ е съобщено, че дедтето няма да се справи, като болничният свещеник дори идвал да го кръсти.

Въпреки че се противяла на това, крайниците на Оливър почернели и „умрели“. Госпожица Уорд дори твърди, че единият му крак „паднал сам“ и останал в ръцете й, когато тя го повдигала.

След като са отстранени и останалите крайници, момчето най-накрая е изписано от болница миналия месец и се адаптира добре към живота.

Говорейки за изпитанието, госпожица Уордъл казва: „Той премина от смях и кикот до вратата на смъртта в рамките на 48 часа и никой не знаеше какво не е наред с него.

„Това, през което преминахме, беше ужасно и никога през живота си не съм била толкова уплашена. Някои хора може да ни съжаляват, но се чувствам като най-щастливата майка в света.

„Все още имам Оливър при нас, той може да няма ръце или крака, но той все още е моето усмихнато, смело момченце.“   

Обсъждайки момента, в който кракът на сина й изпада в ръката й, тя добавя: „Един ден една медицинска сестра ми помогна да вдигна Оливър от стола обратно в леглото, а кракът му изведнъж падна.

– Лекарите дойдоха и ме попитаха дали искам да напусна стаята, защото беше доста притеснително.

„Казах им:„ Кракът на сина ми току-що падна  и увисна на конец, няма да го оставя тук “.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...