Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, август 21, 2019

Сватба продължи по-дълго отколкото самия брак-Ето защо младоженците си казаха сбогом толкова бързо

август16/ 2019

Явно всичко е възможно да се случи в рамките на два часа от брака, за да унищожи щастието на младоженците. Малко хора биха могли да си представят какво точно е това, защото след такова важно събитие, обикновено влюбените изживяват само най-щастливите моменти. 

Но винаги има изключения и този случай е един от тях. 

В Саудитска Арабия мъж реши да се разведе със съпругата си два часа след встъпване в брак.

Той взе това кардинално решение поради факта, че момичето публикува сватбени снимки в социалните мрежи. 

Оказва се, че преди да станат семейство, двамата млади влюбени са сключили брачен договор, в който ясно пише, че съпрузите нямат право да качват никакви снимки от тържеството в социалните мрежи.

За съжаление, булката не успя да изпълни обещанието си и изпрати снимки от церемонията на приятелите си в една от социалните мрежи. 

Това е и причината за развода. 

Роднините на момичето бяха шокирани от акта на младоженеца и заявиха, че той няма никакво право да разпусне брака. Обратното мнение се споделя от роднините на мъжа. 

Повечето съвременни хора се придържат към факта, че ако не публикувате всичко, което правите, или нямате сметка в социалните мрежи, просто не съществувате. 

Разбира се, някои могат да живеят с такава невидимост, но за други това е начин на живот. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...