Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 16, 2019

През 1963 тя ражда първите петзнаци в САЩ, но малко след това научава стъписваща новина (Снимки):

август25/ 2019

Чудо на медицината – така учените окачествяват всичко, което излиза извън рамките на познатото и възможното в тази област на науката. Точно такъв е и случаят с Мери-Ан Дарлинг .

През 1963 г. жителката на САЩ става майка на първите петзнаци на Америка , които успяват да оцелеят.

Съпругът на Мери работи в супермаркет за хранителни стоки. 

Мери-Ан Дарлинг

Двойката вече е отгледала петте деца в момента, когато рентгенова снимка показва, че тя чака… още пет!  След като научили шокиращата новина, съпрузите се потопили в страх и ужас. Петзнаци се раждат много рядко. Само една на 43 милиона жени може да износи и да роди толкова много деца наведнъж, особено ако са заченати натурално, а не ин витро. 

На 14 септември 1963 година Мери родила четири момичета и едно момче. Това събитие завинаги променя живота й. Минути след раждането журналисти наводнили болницата, където се е случило страхотното събитие. В онези дни е изглеждало, че двойката нарочно са искали да имат такъв брой деца, за да привлекат вниманието на хората и да станат известни, но всъщност те се чувствали постоянно депресирани и уморени, особено заради постоянното внимание на журналистите към тях. Семейните новини се разпространявали бързо по целия свят. Малко след като ражда петзнаците, Мери разбира, че е бременна с още 5.

голямо семейство

По-късно тя ражда и още едно момиченце, което е 11-тото дете в семейството. 

Семейство Дарлинг успешно отглежда всичките си деца и им дава нужното образование и любов, за да израснат в нормална среда. 

баща с децата си

Майката героиня е починала на 79-годишна възраст от левкемия. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...