Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 16, 2019

5 месеца бяха достатъчни на млад мъж да се промени с 4-минутно упражнение

септември08/ 2019

Потребител с прякор Хираги Сенсей сподели в Twitter своята невероятна трансформация и събра около 108 хиляди харесвания.

Японецът първоначално имал закръглено коремче и определено не е бил мускулест. Но преди пет месеца той решил да се грижи по-сериозно за тялото си и е постигнал невероятни резултати.

Потребителят също разказа процеса на трансформация в Twitter, показвайки постепенен напредък.

Той каза, че се е занимавал със специална система – извършва високоинтензивно интервална тренировка, използвайки метода табат, кръстен на японския лекар Изуми Табата.

Методът се състои в това да изпълнявате упражнението за 20 секунди, като влагате цялата си енергия в него, а след това почивате за десет секунди.

Един цикъл трае четири минути.

Така практикувайки пет месеца всеки ден, човекът свалил 13 кг – от 72 до 59 кг – и загубил 18,2% мазнини.

Историята на Хираги Сенсей впечатли и вдъхнови много потребители да се грижат за себе си или да не се отказват от тренировките.

Хираги дори е споделил опита си в YouTube по-подробно. Той призна, че доскоро е бил мързелив и не се е хранил правилно, но все пак е успял да си наложи воля. И изобщо не съжалява.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...