Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

Направих на шега този сироп, но бях изумена от ефекта. Пиех го за бъбреците, а проблемите ми с артрита изчезнаха напълно

септември18/ 2019

Много хора използват сироп от розови листа като съставка в коктейлите. Обаче това, което може би не сте знаели преди, е, че този сироп има изключително големи ползи за здравето.

Например, той е страхотен за:

безсъние
анемия
артрит
пречистване на бъбреците
укрепване на сърцето
мигрена
дефицит на витамин В12
дефицит на тиамин
неврологични нарушения
кожни заболявания

За да усетите ползите при изброените по-горе проблеми, както и много други, които не са в този списък, най-добре е да вземете 2 до 4 супени лъжици на ден. Рецептата за подготовка е много проста и има големи шансове вече да имате всички съставки в дома си.

Необходими съставки:

Две шепи розови листенца
250 грама захар
1 лимон
500 милилитра вода

Метод за приготвяне:

Най-добре е да наберете листата сутринта и да ги накиснете във вода, за да премахнете примесите. След това ги поставете в бурканче, налейте 500 милилитра вряла вода и ги покрийте с чиния само защото не трябва да бъдат напълно затворени. Нека останат така 24 часа. Изсипете получената смес в тенджера, добавете захар и оставете да ври, докато се разтопи. След това добавете лимонов сок, след което оставете да ври за 4,5 минути.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...