Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, октомври 19, 2019

Рецептата за най-мощното лекарство, което е взето от Библията. Библейската медицина е в сила от 3500 години насам

септември23/ 2019

Понастоящем пренебрегваме една древна библейска маслинова рецепта, която в действителност има мощен лечебен ефект. Дори не можеш да повярваш, колко време се е запазло лекарството. Предлагаме да възстановим справедливостта и да се запознаем с лечебната рецепта по-близо.

 

Библейската ефикасност в продължение на 3500 години

Маслините се отглеждат от древни времена, а в различни части на света те се използват за храна и за медицински цели.

 Маслиновте листа имат невероятни лечебни свойства, които могат да лекуват грип, пневмония, херпес, гонорея, туберкулоза, менингит, хепатит В, както и много други заболявания. Това се дължи на наличието в тях на такова сложно вещество като „олеоперин“.

Листата на това дърво могат да се използват по време на постоперативния период, за да се предотврати появата на бактерии, гъби и инфекции. И всичко това е за специфичните антибактериални, противогъбични и антипаразитни свойства на горепосоченото вещество в техния състав.

Чай от листата на маслини – отлично средство за лечение на хепатит В, пневмония, туберкулоза, грип, менингит, херпес, синдром на хроничната умора, атеросклероза, гонорея, на ботулизъм, малария, стомашни язви, енцефалит, дифтерия, и инфекции на пикочните пътища.

В допълнение, той упражнява засилващ ефект върху имунитета и укрепва тялото с енергия. Този лечебен чай трябва да се приема след химиотерапия или в присъствието на стресови ситуации за по-спокойно състояние. Не е учудващо, че лечебната рецепта е дадена в страниците на свещената Библия и нейната история се брои е на няколко хилядолетия!

 

Как да подготвите и вземете лекарство от маслини

Съставки:

– Около двадесет сухи маслинени листа

– 200-300 мл. преварена вода

 

Съберете листата през пролетта и ги изсушете на чист въздух.
След изсушаване ги поставете в стъклен съд и ги съхранявайте на хладно място.

 

Как се приготвя:

1.

Потопете листата във вряща вода и продължете да ги варите в продължение на десет минути.

2. След това ги извадете от водата.

3. Изчакайте около петнадесет минути, докато чаят се охлади.

4. Ако е необходимо, може да се ароматизира с лимон или мед.

Потреблението на чай от маслинови листа е от полза за общото състояние на тялото. Но за да се почувствате всичките му полезни действия, е необходимо да ги вземете без прекъсвания в продължение на няколко седмици.

Надяваме се, че статията ни е полезна за вас. Ако сте подготвили това лекарство според нашата рецепта, не забравяйте да споделите вашите впечатления с нас. И не забравяйте да кажете на вашите приятели!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...