Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

Целият ми свят-Майката на 2-годишното момченце показва вълнуващ клип, 48 часа след като са му изключили животоподдържащите системи

септември23/ 2019

Целият свят се вдигна в подкрепа на момченцето, на което докторите изключиха животоподдържащите системи, тъй като смятат, че е безнадежден случай. Не така смятат родителите, които са намерили вариант, детето им да бъде закарано в Италия, където имат последна възможност, то да се излекува.

Майката на Алфи Евънс споделя вълнуващ видеоклип, показващ, как тя гали лицето на сина си.

Клипът сепубликува 48 часа след като изтече изкуственото поддържане на живота на момченцето, което е на 23-месечна възраст и показва със детето със затворени очи на болничното си легло.

При качването на видеоклипа в социалните медии, майката на Алфи, Кейт Джеймс, пише: „Целият ми свят, обичам толкова много моето момченце“.

Във видеото ръката на Кейт може да се види как леко допира на бузата на сина ѝ, тъй като той изглежда че кротко спи.

Очите му са затворени, а една малка тръба изглежда му подава кислород.

Видеото се публикува, след като говорител на семейството, казва на поддръжниците, чакащи извън болницата Алдер Хей, че бащата на Алфи няма да се появи на планираната пресконференция, защото е заспал.

Той казва: „Заспал е до малкото си момче.“

„И двамата заспаха заедно и ние останахме сами.

 „Сутринта Том ще даде изявление.“

„Не вярвайте на това, което четете в социалните медии, Алфи се справя чудесно.“

Друга снимка, качена на страницата на Алфи в Инстаграм, показва и Том заспал в ъгъла на болничната стая на Алфи.

Заглавието гласи: „Силни момчета! Алфи се справя добре, той се бори!“

Последният опит на семейството за изпращане на Алфи на Италия е отхвърлен.

21-годишният Том Еванс и 20-годишната Кейт Джеймс обвиниха съдията от Върховния съд, че не е разрешил болният им син да бъде закаран в болница в Рим.

Апелативният съд обаче отхвърли двете жалби – от всеки от родителите.

Сър Андрю Макфарлън, който е един от най-високопоставените съдии по семейни съдилища във Великобритания, оглавява група от трима съдии в съда в Лондон.

Той казва: „Това е ужасно за всички засегнати! По средата сме на план за палиативни грижи (грижи които се полагат за пациенти, които се очаква да починат) и не виждам съдията да е направил грешка.“

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...