Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

Ето при какви показатели на кръвната захар, котешката стъпка лекува диабет!

септември28/ 2019

Котешката стъпка е в състояние да сътвори истинско чудо!

Кой казва, че диабетът е нелечим? Истината е, че с билката котешка стъпка има пълно спасение, когато кръвната захар отчита не повече от 11 ммол/л.

Разбира се, нужно е упорство, постоянство, но и желание, вяра, че има изход от болестта. За целта трябва да си правите отвара от билката

Как билката котешка стъпка лекува и диабет

Рецепта:

Една супена лъжица котешка стъпка се накисва час и половина в 400 гр.

вода

. Пие се по 130 гр. Преди всяко хранене 3 пъти в деня. Така се продължава поне една година, а може и повече.

Ако тази отвара се пие по описаните правила, пациентите със захар в кръвта под 11 ще бъдат излекувани до една година. Това е направо революция в медицината, защото досега се считаше, че диабетът няма пълен лек.

Дори захарта да е повече, билката пак може да помогне, като държи стойностите в що-годе стабилно състояние. Така че дори болният да е на инсулинов прием, пак е добре да ползва билката.

В такива случаи обаче, които се считат за по-тежки, трябва да се разтворят в 400 мл. вода по 1 суп. лъж. от котешка стъпка и жаблек. Киснат се 1 час и после се прецежда. Приема се пак 3 пъти дневно.

Диабетът може да бъде победен или поне овладян благодарение на котешка стъпка. Тази билка е истинсо чудо, тя помага за още много проблеми.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...