Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

Имате тази билка в градината, но не знаехте, че тя изцелява интимните части-Убива всички видове гъбички и третира маточната фиброза

септември28/ 2019

Вагиналните парни бани са естествено средство за почистване и детоксикация.

Това лекарство, което се споменава, не е ново и се превръща в много популярна спа-мода. За щастие е лесно да се прибера вкъщи.

Парните бани трябва да се извършват един или два дни след цикъла (не се препоръчва да правите това по време на бременност или ако смятате, че сте бременна), детоксикирате и да се справите с дисбаланса в шийката на матката и матката.

Тези вани също така помагат да се окисли кръвта, да се почистват мембраните на вагиналната и маточната тъкан, да се елиминират замърсителите от тялото, да се контролира менструалния цикъл, да се елиминират инфекциите, причинени от гъбички, или вагинални кисти и маточни фиброиди.

Тези вагинални парни бани обикновено имат продължителност от 20 до 45 минути и трябва да се погрижите за парата, която не трябва да бъде твърде гореща или твърде близо, за да се избегне изгаряне или дразнене на вагиналната тъкан.

Следните билки са тези, които могат да се използват за тези вагинални вани:

– Лавандула

– Риган

– Босилек

– Розови листенца

Ето как можете да направите тези вагинални вани у дома:

Сварете 4 литра вода и направете своя избор от сушени или пресни билки.
Приблизително една чаша сушени билки и ако използвате пресни билки три чаши.
Сварете в продължение на десет минути, след което оставете да престои пет минути.
След това напълнете билкова вода в купа или леген, оставете я да се охлади леко, за да избегнете изгаряне, седнете по такъв начин, без бельо, че парата да има досег с интимните ви части.
Поставете кърпа или одеало около кръста си, за да създадете “палатка” над купата и да избягвате излизането на парата.
Оставете парата да действа за около 20 до 30 минути.

Затоплянето на интимната зона увеличава притока на кръв и осигурява по-добро хранене на клетките с хранителни вещества, антитела и кислород.

В комбинация с положителните свойства на билките ефектът е двоен.

Нормално е да се чувствате спазми или да имате вагинално изпускане след парната баня, особено когато го правите за първи път.

Този метод може да се използва веднъж или два пъти на всеки шест месеца.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...