Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, октомври 19, 2019

Смесете меда с тази съставка и предпазвайте тялото от акне, коремна болка, целулит, настинки, болки в ставите

октомври03/ 2019

Семената на черния ким се използват в традиционната медицина в Индия и Северна Африка. Наричаха го подправката с хиляди лечебни свойства, които лекуват всичко освен смъртта. Този подправка бе открита неотдавна от лекарите на алтернативната медицина, имунологичните специалисти и фармацевтите.  

Когато смесвате черното семе с мед, ще получите балсам за тялото, който е полезен за укрепване на имунната система и е добро лечение за много заболявания.

Това лекарство намалява повишеното кръвно налягане и по този начин допринася за здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система. Той допринася за здравето на белите дробове и на горните дихателни пътища и се оказва полезен за лечение на асма и бронхит.

Можете също така да лекувате акне, коремна болка, целулит, настинки, болки в ставите.

Можете лесно да подготвите сместа сама и е достатъчно да разкъсате семената и да ги разбъркате с мед. Препоръчва се да се консумират една до две малки супени лъжици всяка сутрин на празен стомах или преди закуска. Този мед трябва да е отрязан с дървена или пластмасова лъжица. Ако сместа е силна, тогава можете да пиете топъл чай.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...